Soldyrkan at it's best!

Ja asså vad underbart härligt det är när solen äntligen tittar fram och den faktiskt till och med är riktigt varm!!! Det är så roligt att titta på folk på stan för det är så många som inte riktigt vet hur de ska klä sig. En del går fortfarande i vinterjackor (en del uppdragna till halsen!!!) och halsdukar när solen skiner som mest (inte ens vårjackor) och en del går i shorts och t-shirt endast. Såg till och med idag årets första flip flops på en kille!

Ganska stora kontraster! Men det är härligt samtidigt att se dessa kontraster! Eller ska man kanske säga att det är härligt att se de som trotsar vädret, nog för att det är varmt men än är det inte dags för shorts, kort t-shirt och flip flops haha men vad gör man inte. Sommaren kanske bara är i 3 veckor??!!! Om om det är så här härligt i April, får vi ens någon sommar??!! Jag, röstar på att vi får det! Jag är positiv, så jag skickar ut lite positivitet. Klart vi får en varm och alldeles underbar sommar! Det har jag beställt!

Idag passade vi på att njuta lite av denna underbara värme. Tänkte dra till stranden och leka lite baseball och fotboll med ungarna Trodde vi skulle vara de enda där men där hade vi fel. Det kryllade med folk utspridda på stranden. Alla var där för att grilla och de hade med sig sina små grillar och det luktade sååååååå gott!! Så härligt asså! Så underbart! Sommaren är på väg på riktigt och folk tänker inte missa en sekund av det!

Det tänker inte jag heller. Shit asså vad jag ska njuta i år! Jag ska ta varenda minut, varenda sekund och chans jag får att blicka upp mot solen med mitt ansikte och le åt den i all tacksamhet för att den finns! Ett sätt att göra det på är att njuta av dagens sista värmande strålar från mitt sovrumsfönster så här sitter jag nu och bloggar och njuter av att jag mitt i April nästan, kan klä av mig halv näck, öppna fönstret helt och hållet och bara värmas av den underbara vårsolen som har kommit för att skänka oss så mycket glädje! Aaaahhhhhhh

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer