Sol, kärlek och reggaeton!

 

Nu när våren börjar göra sig hörd så börjar även mina vårkänslor att gunga på skönt i min kropp precis som en skön reggaeton. Jag sätter mig på en parkbänk, låter solen få värma mina kinder och musiken i mina lurar få gunga mig in i en underbart skön vårkänsla. Jag skulle kunna vara på någon tropisk ö eller så är jag bara i ett vackert Sverige som börjar få sitt liv tillbaka igen. Det spelar ingen roll, för jag känner hur jag blir kärare och kärare för var dag som tar mig närmare sommaren.

Förhoppningarna på vilken underbar sommar det kommer att bli växer sig allt starkare och starkare och vet du vad, händer det inget fantastiskt i livet denna sommar så gör det inget för det är ju sommar! Vad kan bli mera fantastiskt än det liksom! It's all good! Allt kommer att bli bra. Alla problem som kommer, dem tar man med en klackspark för inget ska få störa den underbara känslan av vår och en annalkande sommar. Inget är viktigare än att riktigt fullt ut njuta av solens kraft dessa få dagar som vi får vara i solens underbara närvaro. Vi har alla en skyldighet att njuta! Så ut med er i vårsolen! Njut, hälsa solen välkommen, fyll på med naturlig D-Vitamin, låt musiken i era lurar få gunga er fram dit ni ska idag. Det är ok om ni sjunger med!! Ni är inte galna, bara glada och kära i allt och inget för det är ju vår!!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer