Snart över

Ja snart är denna helvetes vecka över! Tack och lov! Jag har haft sååå hemskt mycket jobb. Jobbat dagar, kvällar och nätter helt blandat huller om buller, jobbat dag och sen gått och jobbat natt för att så fort jag vaknat nästa dag gå och jobba kväll osv men nu är äntligen denna vecka snart slut! Bara några timmar kvar på nattpasset. Nästa vecka jobbar jag endast 5 timmar ena dagen och 5 timmar nästa kväll och jag tänker INTE ta något extra pass. Dessutom har ungarna jullov och det betyder att jag får sova på morgonen. Inget mer kliva upp tidigt för att skicka iväg ungarna till skolan utan hej sköna sömn, shit vad jag har längtat efter dig!

Men jag är ändå lite stolt över mig själv för att jag har klarat av att även gå och träna alla mina pass på gymet. Även fast jag har vart dödstrött så har jag gått ändå och det är tack vare dem träningarna som jag har orkat att jobba så mycket. Annars hade jag gått in i väggen eller nått. Nästa vecka blir en riktigt bra träningsvecka till och en hel massa sömn så jag ser verkligen fram emot nästa vecka!!

Men jag är en obotlig vardagslyxlirare så även fast jag var tvungen att jobba i natt igen så ville jag ju ha lite myspys i de 20 min jag hade innan jag var tvungen att gå och jobba igen. Det blev lite myspys med Per Mobergs julglögg (2.2%) Den var faktiskt jättegod! Har även hört att hans rosé glögg ska vara supergod. Man kan till och med blanda den med vodka och annat och göra en drink av den! Låter mycket intressant och som något jag kommer att prova snart :)

  • Alla

Gillar

Kommentarer