Snabb slö middag

Ja det var precis det som min middag var, snabb, slö och ja middag! Eller ok, middagen var snabb, jag var slö men det var precis det jag behövde i alla fall.

Har varit så otroligt trött idag efter träningen och jag bara orkade inte göra någon middag och inte hade jag foodpreppat i söndags heller så några leftover fanns inte. Däremot fanns det lite 10% köttfärs i frysen och en liten bit gurka, 3 mini gourmet tomater, några sugarsnaps, och en påse färdig salladsmix. Tänkte först att fy vale så tråkig middag men till min stora förvåning var det riktigt gott och mättande och hälsosamt så nu kommer det att vara en utav en utav mina 'to go to' käk när jag är trött och slö. Det var så enkelt att göra och snabbt gick det!

I köttfärsen hade jag bara i salt och peppar, paprika pulver, chilipulver, några gröna vanliga oliver, lite kanel, soya och någon matsked eller två krossade tomater och så blandade jag runt tills det var färdigt. Förvånansvärt gott blev det!

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 

Gillar

Kommentarer