Snabb god lunch

Assåååå vad härligt att få slagga i badet en stund asså!!! AAAhhhhhhh så grymt skönt det var! Nu luktar jag gott igen och är alldeles silkes len : )

Tänkte berätta om en mycket god men bus enkel och framför allt snabb lunch att laga som jag gjorde idag. (Nått gick rätt idag i alla fall hehe)
Detta är vad jag använde men ni får ändra i måtten så att det passar era macros eller dieter: 70 gr kokt råris 180 gr kycklingbröst 65 gr spetspaprika (hälften gul och hälften röd) 70 gr champinjoner 3 gr kokosfett ca 1/2 msk soya (Kikoman's tamari soya-gluten free) Valfri krydda (jag använde salt, peppar och grillkrydda)
  1. Börja med att steka kycklingen.
  2. Skär paprikan och champinjonerna i större bitar, ca 2 cm stora. När kycklingen nästan är färdig...
  3. häll i den skurna paprikan och rör om då och då. Häll i lite vatten vid behov
  4. När kycklingen och paprikan börjar bli färdig....
  5. häll på riset och rör om då och då
  6. Salta och peppra och tillsätt grillkryddan eller annan valfri krydda och när allt nästan är färdigt häller man på soyan och rör om lite till och Voilá, servera och njut!
Max 10 minuter och du har en grymt god lunch!!   Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 

Gillar

Kommentarer

Emilie,
Hej! Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg. Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter. För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen Med vänlig hälsning, Emilie Hittarecept.se
www.hittarecept.se
juliefitness
,
Hej! Vad roligt att ni hittat hit! Tack så mycket! Ja det vill jag absolut vara med på! : )