Smoothie tips

 

Jag gillar att göra mina proteindrinkar mer som smoothies. Med det nya kostschemat som jag har nu så får jag plats med lite extra frukt och annat gott förutom proteinet i mina proteindrinkar så här mixas det för fullt för att de ska bli mer smoothie-like! Några återkommande favoriter är ju förstås frysta eller färska jordgubbar, banan, blåbär, hallon, ananas och mango. Men några andra lite nyare favoriter är dessa från bodystore:

Hemp & Goji Boost Superfoodmix från Renée Voltaire är ett ekologiskt pulver av gojibär, spirulina, ingefära och hampaprotein. Det innehåller också rikligt med protein och mineraler!

Nyponpulvret från Bio Food är gjort på 100 % rena nypon som efter skörd torkats och malts till ett mjöl. Detta för att bevara näringsinnehållet på bästa sätt. Nyponpulvret är en riktig superprodukt då den alla dessa näringsämnen: Vitamin C, Vitamin B, Vitamin E, Antioxidanter, Flavonoider, Karotenoider, Antocyanider, Folsyra, Kalium, Magnesium, Betakaroten, Lycopen, Pektiner och Galactolipider

11+11 Juice från Rabenhorst är tillverkad av nypressade frukter vars juice sedan har berikats med vitaminer. Juicen innehåller inga tillsatser; man har inte lagt till vatten, socker eller koncentrat. Detta gör produkten till en verklig vitaminbomb – perfekt att dricka varje morgon!

Tips: Superenkel att blanda i en smoothie ifall man inte har frukter hemma. Ungarna får en shot på morgonen och de fullkomligt älskar den!!!

Ja, det var några av mina smoothie tips jag hade att dela med mig. Berätta gärna vad ni gillar att ha i era smoothies så man får lite tips inför nästa idétorka ;)  
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer