Smoothie heaven

 

I morse blev det dags för en smoothie till frukost igen! Har vart ett tag sedan jag gjorde en. Jag tror att jag är en periodare när det gäller mat. I vissa perioder varierar jag inte upp min kost allt för mycket utan det blir ganska mycket av samma typer av rätter. Kommer helt enkelt inte på några andra för tillfället! Och så helt plötsligt får jag någon slags nyck i hjärnan och så lagar jag nya rätter varje dag, provar nya saker till frukost, lunch och middag och bakar så mycket att jag till och med måste ge bort en del jag bakat för jag inte hinner äta upp det innan det möglar.

Har inte vart inne i en sådan period på sistone utan det har mest blivit samma sak varje vecka men jag känner förändringens vind komma och i morse blev det en smarrig smooothie. Kan i och för sig ha något att göra med att jag hade en banan och en ananas som höll på att bli lite väl bruno och de skrek åt mig att äta dem plus blåbären jag plockade i skogen igår som fortfarande låg ute på diskbänken i morse.

Jag blandade lite färsk ananas, blåbär och banan och sen tog jag fryst mango/hallon mix och sen ärt-och havre proteinpulver och blandade i. Ville även prova de nya Stevia dropparna med vaniljsmak som jag fått från Bodystore så jag droppade i några droppar av det också. Lite is och lite vatten på det och på med locket i mixern och slutresultatet det blev verkligen "smoothie heaven" till frulle!! Två kokta ägg på det och frukosten blev komplett! YUMMY IN MY TUMMY säger jag bara!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer