Smoothie extra nyttig

Det var ett tag sedan jag gjorde en smoothie men nu kände jag att det var dags. Det blev en riktigt antioxidant laddad smoothie med en massa nyttigheter. Det är ju bra att gardera sig mot alla kommande förkylningar. Kan man få i sig för mycket antioxidanter? Ingen aning men tills jag vet det så superladdar vi!

I min smoothie hade jag en halv banan, några skivor ananas, frysta blåbär och hallon, vatten, is och en sked Greens från Star Nutrition. Mixa i hop det och få en vacker mörklila smoothie som garanterat ger dig ditt dagsbehov av en massa nyttigheter!

 

Den här Greens från Star Nutrition som är inköpt från Bodystore är verkligen en superprodukt. Den innehåller massor med vitaminer, mineraler och kraftfulla antioxidanter. I den finns bland annat spirulina, chlorella, vetegräs, grönt te, gingseng, Lactospore och en massa annat nyttigt! 11 superfoods totalt! Så enkelt att bara ta en sked från en burk som innehåller allt än att behöva ta allt separat från olika påsar! Jag gillar denna produkt skarpt och så gillar jag att den har bra bakterier för magen också! Just nu har Bodystore 15% rabatt på hela sortimentet också så det gäller att passa på!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer