Små millimetrar

Ja, varje dag håller jag utkik efter små millimetrar överallt! Va? Jo, jag letar efter små millimetrar av mig själv, över hela kroppen söker jag med lykta och kikare efter försvunna små millimetrar! Just nu händer det inte lika mycket på vågen som det gör i cm. Något jag kämpar varje dag med är att inse hur bra det faktiskt är att jag går ner i cm och faktiskt märker skillnader i kroppen nästan varje vecka. Allt sitter inte i kilona. Det vet jag så väl, men den där vågen psykar en rejält ibland! Ändå kan jag inte riktigt slänga den än - eller typ aldrig. Däremot så söker jag efter små millimetrar av skillnad. Någon större muskel här, någon cm mindre fett där

Mindre fett och större muskler i små millimetrar

I går hittade jag faktiskt 2 ställen på mina lår där det börjar gå in! Ena stället är strax ovanför den "köttigare" biten på innerlåret precis någon cm ovanför knät. Där går det liksom in som om någon tryckt in en area på ca 2 cm. Konstigt haha men det är ca 2 cm mindre fett på mitt lår!! I like!!

Den andra delen där det har börjat gå in är på den "köttigaste" biten längst upp på innanlåret. Den utbuktnaden börjar bli mindre. Den var ett par cm lång och nu har den faktiskt blivit ett par cm kortare och mindre utbuktande!!

Jag ser även skillnad på mina arm muskler, biceps, triceps och axelmusklerna, nästan från vecka till vecka nu. Någon millimeter större nästan varje vecka och det gör mig lycklig!

En del av viktminskningsresan

Varför berättar jag det här då? Jo, därför att det är ju också en del utav en viktminskningsresa. Man önskar att man vaknade och så var allt perfekt men så är det ju inte i riktiga livet. Inget kommer någonsin att bli perfekt men det kommer att bli vad man gör det till! Men då gäller det att man inte ger upp när man har vissa svackor. Som t.ex när vågen inte lyder mina commands om att släppa på 5 kg åt gången bara för att jag tycker att jag gjort mig förtjänt av det. Det har jag säkert förtjänat också! Heck, som jag har slitit så förtjänar jag perfektion but that's not gonna happen och ju snabbare jag inser det desto lättare är det för mig att vara glad för det som min kropp faktiskt släpper på och inte fokusera så mycket på huruvida snabbt det går ner på vågen eller ej

Vad händer om man inte ger upp?

Däremot, vad som händer om man inte ger upp är dock dessa små mirakel i form av små små millimetrar som försvinner från kroppen. Det tar en hel del blod, svett och tårar. Ja, ett helt lastbilsflak av det för att vara specifik och det bara för några små millimetrar på kroppen men ack så värt det är. Så värt det! Detta är en del i viktminskningsprocessen! En viktig del faktiskt! Ibland går man ner mycket i vikt och ibland gör man inte det men då händer det en massa saker med måttbandet istället och det är ju faktiskt underbart det med!

Men om man ger upp när det stannar till på vågen så får man ju aldrig uppleva när man hittar dessa små millimetrar fett som har försvunnit eller små millimetrar av någon muskel som börjar titta fram lite extra mycket. När man hittar dessa små lyckopiller så får man den ork man behöver för att fortsätta att orka kämpa med kosten och träningen.

_________Hang in there, and whatever you do, DON'T GIVE UP!!_________

Gillar

Kommentarer