Skärpning!


Ja jag kräver faktiskt lite skärpning här! Och då menar jag från mig själv! Både i går och idag på träningen kändes det som om inte mina pre-workouts hjälpte alls! Jag behövde verkligen att dem gjorde sitt jobb så att jag kunde göra mitt jobb utan att behöva känna som jag gjort dessa dagar. Känns som om jag tränat med ett enormt motstånd! Har vart så seg och trött.

Varför funkar inte pre-workouten då? Är det nått fel på den? Har jag blivit för van vid den? Nej till båda dem frågorna! Felet ligger helt och hållet hos mig och ingen annan stans. Ja har inte sovit tillräckligt och jag har knappt druckit nått vatten alls! Hur tänker jag få att jag ska fungera optimalt liksom?! Kroppen är ju som en motor. Går motorn för fullt utan att få ta en break så överhettar den. Får motorn inte tillräckligt med olja eller bensin så går det först väldigt trögt och till slut stannar den!

Förra helgen och i början på den här veckan både sov jag bättre och drack väldigt bra med vatten men sen vet jag liksom inte vad som hände! Jag bara slutade att dricka vatten, helt omedvetet och så fastnade jag framför Netflix till allt för sent på kvällarna! Man tänker att ja ja jag klarar det med lite järnvilja men nej det gör jag inte. Det blir ingen optimal träning där jag känner mig sjukt stark och näst intill invincible. Nej det blir bara träning där jag kände att jag kämpar mot allt! Allt är tungt, allt är jobbigt. Det känns som om någon har kopplat ett par gummiband runt mig och jag hela tiden måste kämpa emot. Vem orkar det liksom?

Nä, i morgon har jag faktiskt ledigt från min dubbla lördags träning. Jag ska passa på att vätska upp mig ordentligt och sova i MINST 8 timmar. Ska se till att jag tar hand om mig ordentligt under hela nästa vecka också. Vill verkligen känna att man har ork och att man är stark. Har redan ca 10 kg övervikt kvar som jag vill bli av med och jag behöver INTE mer motstånd än vad jag redan har. Skärpning Julie!!
#träna #träning #vatten #drickvatten #sömn #sova #netflix #träningsmotivation #träningsinpiratipn #hälsa #hälsosamt #fitness #viktnedgång #gånerivikt #övervikt #byggamuskler #gym #fitnesslivet #tahandomkroppen

Gillar

Kommentarer