Skam den som ger sig

 

Jag är en sån person som bokstavligen hatar ursäkter. Dem stinker! Men så igår så fann jag mig själv vara väldigt påhittig. Jag kom nämligen ihåg varenda ursäkt som människosläktet någonsin hade yttrat på varför jag inte skulle träna. Jag orkade inte, jag förtjänade att ta en ledig dag, jag behövde sova mera, ungarna har ju sommarlov, det gör inget att jag bara missar en gång bla, bla, bla i all evighet

Men på något sätt kämpade jag mig ur ursäktsträsket och jag satte på mig mina träningskläder, packade väskan och begav mig av till gymet. T.o.m på vägen dit så tänkte jag flera gånger att "näe, nu skiter jag i det här, det är ändå ingen idé och jag drar ner på stan och shoppar i stället"! Men på något sätt kom jag fram till gymet, redo att vända i dörren men jag gick med bestämda steg in och började träna och det blev en succé! Jag brände 837 kalorier, lyfte tyngre än någonsin och svettades så svetten bokstavligen sprutade ur mig!

Asså känslan efter det passet, det är därför jag lyckades ta mig förbi alla ursäkter i träsket innan. Inget går upp mot den känslan, INGET!

Hade jag jag stannat hemma igår, vare sig jag förtjänade det eller inte så hade det ju inte vart så lätt att träna idag. Då hade ursäkterna vart här i dag istället. Jag är så glad att jag tog tjuren vid hornen och gick och tränade ändå. Känner mig lite odödlig just nu : )

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer