Skador gör mig vansinnig!!!

Allt jag vill är att kunna fortsätta min bana med disciplin och karaktär så att jag kan nå mina utsatta fitness mål men ibland kommer det in en del skador som stör mig i min resa. Under ett par månader så hade jag jätte problem med mina vader. Visade sig att jag fick en spricka i vadmuskeln - på båda vaderna!!! Till slut med vila, några vändor voltaren och vad träning och försiktighet så har jag äntligen lyckats bli av med mitt vadproblem i alla fall.

Tills nu. Jag har haft ont i min högra fot i ett par månader men jag är ganska tuff utav mig. Jag tänker oftast "äsch, det går över" typ men den här gången har det inte gjort det utan jag har bara fått ondare och ondare tills jag knappt kunde gå på höger foten alls. Var till IdrottsSpecialisterna i Stockholm och har blivit behandlad nu ett par gånger och det har faktiskt blivit bättre. De har behandlat mig med el ström, laser och massage och sedan tejpat foten. Det har varit som en spa dag för min högra fot varje gång jag gått dit. Super skönt! Men jag har totalförbud för att träna konditions pass såsom ex power walks, springa, jogga, dans eller min favvo step. Jag kan fortfarande köra spinning så jag försöker gå på så många spinning pass jag bara kan annars är det bara jag och vikterna som gäller for now tills jag blir bättre.

Jag antar att min kropp tänker något i den här stilen: " What the heck are you doing??? All denna vikt upp och ner på mina stackars ben dagarna in och ut!!!" Men mitt svar är: Yeah you better get used to it bitch" haha

Men jag ger mig icke! Jag kör på, gör vad jag kan, och blir ännu mer bestämd att nå mina mål! Punkt slut!

Ps. För er som inte gillar fötter, här kommer en bild på min tejpade fot så se bort hahaha Ds.

[caption id="attachment_37" align="aligncenter" width="300"]
Min stackars vackra fot : )[/caption]
  • Alla

Gillar

Kommentarer