Sjukt nöjd!!

Jag är så otroligt sjukt nöjd med dagens prestation! Det hela började i morse när jag gick på en 80 min powerwalk. Har inte varit på en riktg powerwalk på evigheter känns det som på grund av min häl men nu med mina nya skor och sulor så ville jag prova och det gick hur bra som helst.

Sen bar det iväg till gymet för ett grymt ben pass och lite biceps också. Ökade i vikt på biceps så jag är glad för det med : )

Sen var det dags för ett 30 min step pass som följdes av ett 30 min core pass. Steppen gick suveränt. Jag hade höga ben och jag flög runt som en riktig galning och svettades som en isbjörn i en bastu : ) Coren där emot... Det är en sån där love hate relationship. Jag hatar coren med passion men samtidigt så älskar jag den, ok inte älskar, det är väl att ta i men jag går på den varje gång ändå fast jag hatar den för jag vet att den är så bra och nyttig för mig och den är så jobbigt just på grund av att jag behöver den så mycket så det är bara att lägga sig på golvet och genomlida passet och göra sitt bästa och hoppas att det blir någon skillnad i mittpartiet och att när jag gör passet nästa gång, att det ska vara lättare då he he pust!

Sist en inte minst bestämde jag mig i sista minuten för att gå på ett 60 min spinning pass också nu på kvällen. Det gick också bra. Ingen ide att klä på sig och gå till gymet för att inte ge sitt allra bästa. Jag gav i alla fall minst 95% så jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med dagens prestationer : )

Nu ska jag lägga mig ner och dö!!!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer