Sista utvärderingen Vecka 6 bild 6 Visage d'Or ansiktskräm

Innehåller affiliate-länkar

*Sponsrat av Visage d'Or*

Som Buzzador så har jag nu i 6 veckor fått prova denna ansiktskräm från Visage d'Or som heter Timeless Skin i utbyte för min ärliga recension av produkten. Ansiktskrämen innehåller extrakt från de aktiva ingredienserna i granatäpple, rismjölk och jojoba. Den tar vara på det bästa från naturen och är fri från parabener vilket jag gillar allra bäst!

Första testet

Under dessa 6 veckor har jag använt endast denna produkt som ansiktskräm både dag och natt. Jag har normal till blandhy som tenderar att bli röd och lätt irritera med vissa ansiktskrämer. Det var det första testet som jag ville veta om denna ansiktskräm skulle passera eller ej. Kan nu meddela att jag blev inte det minsta röd eller fick irriterad hud på något sätt när jag satte på mig denna kräm för första gången och efter att jag u har använt den i 6 veckor så har jag fortfarande inget problem med det.

Andra testet

Mitt andra test var att se om den verkligen skulle vara tillräcklig som både dagkräm och nattkräm, speciellt nu på vintern! Dels har vi ju den bitande kylan utomhus och sen kommer vi in till ett riktigt torrt inomhusklimat så skulle verkligen denna kräm hålla måttet även på natten? Jajamensan det gjorde den. Den är tillräckligt fet att fungera som en nattkräm men gör inte så att namn får en fet hy på dagen. Den håller dessutom hela dagen! man blir inte torr efter ett par timmar!

Tredje testet

Mitt tredje test kanske verkar vara lite konstigt men ack så viktigt för mig. Det händer ibland, inte ofta men ibland att jag inte orkar ta av mig sminket på kvällen. Yeah I'm imperfect so what. Speciellt på de måndag kvällar då jag också ska upp kl 05 på morgonen för att träna. Jag måste säga att trots att jag sovit med smink på mig en hel natt så är min hy som om jag precis hade sminkat mig!! Fast jag kanske satte på mig ansiktskrämen på morgonen dagen innan och haft smink på mig hela dagen och natten 😜 så är jag inte det minsta torr i huden och sminket sitter precis där jag lämnade det!!

Sista testet

Hur dryg är denna produkt? Måste jag använda halva burken för att det ska hålla hela dagen och jag inte ska behöva bli torr om ett par timmar? Håller den under natten fast jag sätter på normal mängd? Jajamensan! Denna dag och natt kräm är sjukt dryg!! Efter att jag nu har använt den i 6 veckor så ser det ut som om jag inte ens knappt använt den! Det ser ut som en vanlig kräm skulle se ut efter en veckas användning typ! Allt som sparar mig pengar, I LIKE!

Så ja som ni kan förstå så gillade jag verkligen denna produkt! Även om jag hade rätt att säga att det var något jag inte gillade så kunde jag inte hitta något jag inte gillade med Timeless skin från Visage d'Or. Den är helt klart varje krona!! Den får båda tummarna upp av mig 👍👍


#visagedorbuzz #visagedor #buzzador #ansiktskräm #hy #hud #dagkräm #nattkräm #jojoba #parabenfri #utanparabener

Gillar

Kommentarer

MIRJANA
MIRJANA,
Jag har oxå fått hem den för att prova den, dom ringde mig för att jag medverkat i någon undersökning tror jag🙈😆 hon prata så fort så jag hörde inte exakt vad hon sa. Måste säga att det var en annorlunda men lyxig förpackning. Ska bli spännande. Betalade bara portot. Inte för att recensera eller så bara ett erbjudande så varför inte, spännande att se hur den funkar. Känns som en bra produkt. Skriver kanske lite om den ag med.. Får se 😀💎
nouw.com/mirjana