Sir, yes sir!!!

Idag på lunchen hade jag ett ATC pass inbokat. Det är ett sjukt jobbigt pass med flera olika stationer och man jobbar 45 sekunder vila 10 och så gör man det i 4 varv. Som ett riktigt tufft HIIT pass ungefär.

Så när jag väl kom till gymet så märkte jag att vår vanliga grymma instruktör var sjuk och blev ersatt med en ny instruktör som vi inte känner lika väl. Genast blev man lite mindre taggad för träningen. Det här är ett så pass tufft pass att man behöver sin vanliga super peppiga instruktör som verkligen får en att inte ge upp när man som mest vill det.

Ens humör blev inte direkt stärkt av att höra att sist den här nya instruktören som dessutom är en ex militär hade passet så var det en som svimmade och en som spydde!!!! 😱

Om det var sant eller inte ja det vet jag inte men vid det här laget är jag livrädd och försöker komma på vilken emergency jag ska hitta på för att få springa därifrån!!! Kom dessvärre inte på nån bra ursäkt så det var bara att börja passet och genomlida skiten tänkte jag! Tog en selfie ifall att det här var det sista ni skulle få se av mig 😬

Dessutom hade den här militära instruktören ändrat passet så att det skulle bli jobbigare än vi någonsin kunde ana!!!! Det var 45 sekunder jobba och 5 sekunder vila och sen gör om allt igen på samma station!! Alltså 2 ggr per stationer efter varandra!!! Vet ni hur död man blir efter varje station!!!! Sen ska man göra likadant i typ 8 stationer till i minst 3 varv!!!!!! Jag var beredd att lägga mig ner och dö innan vi ens hade börjat!!!!

Men väl in i passet så vände det! Se man får aldrig ge upp innan man ens har börjat! Jag kunde lyfta riktigt tungt med snygg form och jag uthärdade varje station bättre än jag någonsin gjort!! Lite på grund av att jag var livrädd för den här militären och lite för att han faktiskt kom fram till mig och tyckte att jag var grym flera gånger. Militären inom mig väcktes liksom till liv. Jag ba: ”SIR, YES SIR!!!!!” Jag tänkte att jag ska nog minsann visa han att jag också kan. Jag är också en militär minsann!! Don’t let my fat fool you!!!! Jag är grymt stark och jag kan också!! Jag tror han got the point 😜👍🏼👍🏼 Efteråt fick jag värsta berömmen så jag jag är riktigt hög på endorfiner just nu och känner mig mentalt och fysiskt starkare än jag någonsin vart!

Så idag gick jag från att vara livrädd bokstavligen innan klassen till att bara superälska passet efter! Det kallar jag succé!
#träna #träning #atc #gym #fitness #muskler #byggamuskler #hiit #nouw #veganfitness #fitness #viktminskning #gånerivikt #viktminskningsresa #viktminskningsblogg #poweredbyplants #icaniwill #jagharviljan #nouwoutfit #tyngre #styrka #styrketräning #styrketräningspass #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsinspo #motivation #inspiration #hälsa #hälsosamt

Gillar

Kommentarer