Sicken helg asså!

Ja helt otroligt roligt måste jag få säga att jag har haft faktiskt! Jag har vart med och planerat och utfört två fester, en i fredags och en i lördags. Det har blivit mycket god mat och mycket skratt och mycket dans. På fredagen så valde jag att ta det "lite lugnare" för jag visste att på lördagen så skulle det vara brakfest hehe.

Som alltid så måste jag tänka på kosten och träningen även fast det är fest. Det kan vara ganska jobbigt i vissa stunder, ibland vill man bara släppa loss alla tyglar och gå wild typ men så blir man ständigt påmind om att jag ju faktiskt har ett mål i sikte och den oförlåtliga sommaren är bara runt knuten och då ska kläderna av vare sig man vill eller inte så vad jag valde att göra denna helg var att vara riktigt försiktig med kosten, lite i underkant faktisk för jag visste att jag skulle vilja dricka lite alkohol också.

I min familj är vi ganska många "ungdomar" allt från 17-37 hehe och de valde att släppa loss på alla tyglar både fredag och lördag och söndag faktiskt tom men jag var tvungen att vara lite "tråkig" som de kallade mig stup i kvarten men det är ok för snart ska jag visa dem min förbaskat "tråkiga" men ack så snygga kropp! Moahaha moahaha

Jag valde därför att som sagt köra ganska försiktigt med kalorierna på mat både fredag och lördag. Ett utav mina uppdrag till fredagen var att göra en långpanna med potatisgratäng till alla inbjudna så gjorde jag en potatisgratäng full med smör och riktig grädde och den blev riktigt ruskigt god och fettnande hehe och så gjorde jag en liten minipotatis gratäng till mig på sidan om gjord på 150 gr potatis och minimjölk. Heeelt ok att äta, inte riktigt lika god då förstås men det är ok för jag vill ha en riktigt god och gummi kropp istället!!!! På fredagen vade jag även att ta det ganska lugnt med alkoholen också. Bara ett glas skumpa men jag hade kul för det. Om inte så skrattade jag åt alla andra som var rejält på lyset hehe. Sen dansade jag rumpan av mig också så där brändes det en del kalorisar också : ) (plus att jag redan bränt mina 1250 kal den dagen)

På lördag så visste jag ju att det skulle bli lite mer drickandes än på fredagen så även där valde jag mig att hålla mig till minimalt med kalorier under dagen för att jag skulle kunna försöka rättfärdiga skumpan och drinkarna som skulle drickas redan. Det skulle ju faktiskt bli stor fest och jag dricker så sällan nu för tiden att det räcker med ganska lite för mig så blir jag på lyset. Billig i drift asså! Jag dansade från 10 på kvällen till 3 på morgonen så jag tror jag brände en hel del där med. Summan av kardemumman är att jag har haft det RIKTIGT roligt i helgen asså.

Men nu är det måndag och dags att återgå till rutinerna igen.............

lite bilder från helgen, många ganska suddiga men det brukar blir så när det är fest hehe

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer