Shopping och mys lunch!

   

Drog ner en snabbis till stan innan jag skulle hämta ungarna från skola och dagis. Ville hitta något nytt tills på lördag. Då har jag blivit bjuden av ett gäng tjejer för att se på Flashdance och så ska vi gå ut och käka lite tapas och dricka lite gott också. Det ser jag fram emot och så ville jag ju ha något nytt på mig förstås. Man är väl tjej ;)

Hittade inte de kläderna jag hade tänkt köpa men jag hittade denna snygga puder rosa topp så det fick bli en tröst shopping istället :) Jag är inte så där speciellt "rosa" utav mig men jag gillade toppen på och det var skönt att komma ur sin knäppa comfort zone och köpa något annorlunda för en gång skull :)

   

Sen behövde jag även köpa nya pärl örhängen. De jag har nu är inte äkta silver så mina öronsnibbar blir ju färgade och det är inte speciellt snyggt så nu tog jag tjuren vid hornen och köpte nya örhängen. Det råkade visst bli två par :) Ett par med "vita" sötvattenspärlor och ett par med en silver pärla. Så nöjd för mina nya fina örhängen!

 

Hann tyvärr inte med mer shopping idag men när jag kom hem så fick det bli en väldigt god mys lunch i soffan, framför TVn! Hade lite kyckling och svart ris kvar från igår och så blandade jag bara lite ris med en ekologisk salladsmix, la till lite gurka och en halv avokado och blandade runt det i den örtbaserade tomatsåsen jag lagade kycklingen i igår. Supergott och supermysigt!

Om ni inte provat svart ris förut så kan jag starkt rekommendera det! Svart ris är ett fullkornsris som har alla riskornets beståndsdelar kvar och är därför naturligt rikt på vitaminer och mineraler och det är lite nötigt i smaken. Supergott!       Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer