Shopping, dans och solbrillor

Denna härliga långhelg har inletts på ett mysigt sätt vill jag säga.

Valde att ta en ledig dag från träningen igår fredag. Sov sent och myste i sängen ett bra tag tills jag behagade att kliva upp. I går blev det också lite spontan shopping i Skärholmen. Hittade en fin top/klänning och en träningströja på Bubbelroom och så blev det två tröjor från Indiska och lite coola prylar från Lagerhause också.

På kvällen blev det fest. Skulle fira min kusin och hans frus 10 åriga bröllopsdag och när det är fest med min familj ja då blir det alltid dans så det var ju kul plus att man fick bränna lite extra kalorier med att dansa. Dessvärre var jag tvungen att hålla mig till cola zero och vatten och tyvärr inte parta in på småtimmarna för jag skulle ju träffa min PT i morse kl 09 och helst väga så absolut lite som bara går så jag var tvungen att vara lite "tråkig" igår på festen men vänta ni bara tills jag har nått mina mål, då blir det brakfest!

Hur som helst så träffade jag min PT för invägning i morse, -2,5 kg så jag är väldans glad för det! Efter honom blev det lite svettning på crosstrainern, biceps marodör och ett pass step. Nu har jag precis käkat frukost och det som står beställt på schemat idag är att jag bara måste få komma ut i solen så det bär förhoppningsvis iväg till Kungsträdgården till de vackra körsbärsblommorna. Allt jag vet är att resten av dagen måste bestå av sol och solglasögon och då blir jag nöjd!

Här följer lite bilder från igår och idag:

[caption id="attachment_469" align="aligncenter" width="224"]
En av topparna jag köpte på Bubbelroom[/caption]   [caption id="attachment_470" align="aligncenter" width="225"]
Älskar vikterna![/caption]

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer