Serum som förnyar huden

Jag skulle vilja rekommendera en produkt som jag nu provat i ett par månader och som jag älskar mer än någonsin! Det är ett serum att smörja in ansiktet med. Det är ECO C Serum från Eco modern essentials och den är rik på C-vitamin och innehåller naturliga anti-aging-ingredienser som förnyar huden. Dessutom luktar den lite citrus, väldigt fräscht tycket jag.

Första gången jag provade den var i somras. Serumet är som en olja och om det är varmt ute som det förhoppningsvis är på sommaren så kan man använda sig av 1-2 droppar för att inte bli för oljig i ansiktet men är det kallt och torrt ute som nu så kan man med fördel använda allt från 2-6 droppar per gång beroende på hur torr man är i hyn.

Personligen har jag vart ganska torr i min hy den senaste månaden och det här serumet har varit ovärderligt för mig. Jag brukar annars använda mig utav kokosolja när jag blir så här torr men den här gången har det visat sig att serumet har kunnat återfukta min hy mycket bättre än kokosoljan. Jag har även lite känslig hy och blir lätt röd i ansiktet men med serumet så lugnar det ner min hy och jag blir inte lika röd. Serumet minskar nämligen pigmentering och rodnad samtidigt som det ökar hudens elasticitet och lyster. Det innehåller nypon, mjölktistel och havtorn – ingredienser kända för sina vårdande egenskaper.

Så om ni också känner av att den här kylan och den torra luften håller på att torka upp er hy, använd då ECO C Serum från Eco modern essentials!

   
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer