Säng ljuva säng

Inget är så otroligt underbart som att få hoppa i en nytvättad och nybäddad säng som dessutom luktar nytvättad...efter en lång dag med hundra tusen aktiviteter och två grymma pass på gymet!! AAAAHHHHHHHHH säger jag bara!!!

Jag är riktigt nöjd med min träning i dag. Först körde jag mitt eget styrketränings schema som bestod utav supersett av djupa knäböj och axelyft åt sidan, supersett av benspark och leg curls, supersett av gummibandsgång och rodd, supersett av latsdrag med brett grepp och stående hög rodd och sist ett supersett bestående utav biceps curls och hammer curls. Svettigt värre. Sen var det dags för en protein shake till mellis och så hoppade jag på ett 30 intensiv spinning pass och efter det avslutade jag med ett 30 min överkropps styrkepass bestånds av en hel del bröst med skivstång, axellyft, biceps, armhävningar på bräda och mage.

[caption id="attachment_175" align="aligncenter" width="224"]
Jag som dött efter träningen : )[/caption]

Efter träning var det en hysterisk dag med tusen bollar i luften men just nu, och ÄNTLIGEN sitter jag i min nybäddade, nytvättade, ren doftande underbara superhärliga säng och skriver detta. Nu är det dags att sova så att jag orkar med ytterligare en intensiv dag i morgon. Godnatt på er där ute!

  • Alla

Gillar

Kommentarer