Rutiner

Äntligen är helgen över! Det är det väl ingen som sagt någonsin!!! Men nu när jag sitter här och funderar så känns det faktiskt lite skönt att helgen är över. Helgen är typ det bästa som finns!! Man går ju hela veckan lång och längtar tills helgen och nej självklart vill man ju inte att den ska ta slut MEN och det är här som det blir lite kruxigt...

Samtidigt som man aldrig vill att helgen ska ta slut, att man får sova sent på morgonen, slappa runt, ha semester, åka på en weekend, gå och shoppa, ha sin cheat meal, ha trevligt i goda vänners lag och whatever else som man tycker är kul att göra under helgen så är det faktiskt skönt att komma tillbaka till rutiner. När man börjar inse att helgen är ett faktum som är förbi så är det faktiskt lite skönt att få komma tillbaka till rutinerna. Man vet att man kommer att äta superbra under veckan, ge gärnet på gymet osv. Man har liksom inte alla de ursäkterna en helg kan ställa till med utan det är tillbaka till samma gamla visa, visan man faktiskt börjar bli ganska bra på.

Nu ser vi fram emot en ny vecka med nya utmaningar, nya personbästa och full med god och hälsosam mat som gör oss ännu starkare!

Ses igen i morgon gott folk!

  • Alla

Gillar

Kommentarer