Resultaten kommer när man inte ger upp

Vilken härlig träningshelg det blev! Veckan började ju perfekt i måndags och så dog den nästan ut tisdag, onsdag och torsdag på grund av sjuka barn och att jag själv blev sjuk och inbokade möten som kom emellan men sen på fredagen så gick kurvan upp igen och lördagen och söndagen blev lika Beast Mode som i måndags!

Jag är ändå väldigt stolt över mig själv om man nu får säga så att jag inte gav upp tisdag, onsdag och torsdag trots att allt gick emot mig. Nä jag kunde inte göra mina 1250 kalorier dem dagarna, det blev bara runt 650-950 kalorier de tre dagarna men jag får vara glad att det inte blev 0 brända kalorier ändå. Förr i världen kanske jag hade gett upp de dagarna, i synnerhet eftersom jag själv också blev sjuk men nu är jag mer fokuserad på mina mål än aldrig förr! Inget kan stoppa mig...nästan i alla fall hehe. Jag höll mig stenhårt till kosten och mina tillåtna kalorier och så körde jag gärnet både lördag och söndag!! De dagarna fick jag in 1571 på lördagen och 1400 på söndagen. Not too shabby!!

Här är lite bilder från helgens bravader. Kvälls PowerWalks, god oxfile middag, fjortis peppning på toan innan ett grymt pass och jag som är så glad när allt är gjort:

 

Och här dags för grym tabatha spinning i 60 min och sen kvälls powerwalk igen och jag förstås som njuter när allt är färdigt: )

 

Vad fick jag för att jag inte gav upp då????? Resultat!!! - 2 kilo exakt på vågen! Jag har dessutom gått förbi min platå och nu har jag landat på en vikt där jag inte kommer ihåg ens sist jag var på!! Mitt nya mål är 2 kilo till som ska försvinna och då hamnar jag på en vikt som jag nog nästan blir odödlig om jag når dit!!!! Seriosly!

Nu gäller det att fokusera FoKuSeRa FOKUSERA!!!!!
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer