Remember me 😬

Hola!! Det var ett tag sedan sist! Har inte skrivit på jag vet inte hur länge men bättre sent än aldrig va!

Mycket har hänt det här året som vart. Vi är mitt upp i en pandemi som har fått ens vardag att bli väldigt mycket annorlunda än vad den var förut. Inget är som ”normalt” längre och man bara undrar när ska det bli normalt igen??? Och man bara undrar NÄR FÅR MAN RESA IGEN??? Som vanligt. Visst har en del valt att resa ändå under pandemin men hur kul är det att resa och behöva vara vara rädd för at bli jättesjuk när man är utomlands. Man vet ju helt enkelt inte om man är den personen som bara får en lätt förkylning eller den personen som hamnar i respirator och t.o.m dör! Nej det har helt enkelt inte vart värt det för oss i alla fall. Vi har resonerat som ”better safe than sorry”. Kanske har man vart för försiktig? Jag vet inte men hellre se faran innan den händer än att vara efterklok och det kanske är för sent.

Det betydde att våran 20-åriga bröllopsdag inte kunde firas som tänkt från början. Vi hade VÄRSTA planerna. Vi skulle slå på riktigt stort i dec 2020. Vi hade sparat för det jättelänge men det blev ingen fantastisk resa och ingen jättefest som var vår back up plan heller utan det blev ”bara” god mat och en hel del skumpa i vardagsrummet för att ”dränka sorgerna” 😜framför brasan. Men jag måste ”count my blessings” och jag är bara glad att vi är friska, vid liv och jag är evigt tacksam att jag har den man jag har som jag skulle bo i en skokartong med om det var allt vi hade. Det är inte många i livet som man skulle kunna göra det med men min man är en sådan person som kan få en riktigt dyster situation att bli riktigt speciell ändå. Så även om våran 20-åriga bröllopsdag inte blev så super glamoröst som vi önskade så var det allt jag behövde. Min älskling vid min sida ❤️

Men nog om oss. Mycket annat har även hänt i år och under 2020!! Ooof så mycket och jag lovar att jag ska dela med mig om det! Det är stora och spännande och emotionella nyheter! So stay tuned! Men jag ska även dela med mig av lite olika smarriga recept! Ja man har ju haft lite mer tid över till att göra saker man gillar nu under pandemin och en sån sak för mig är att laga mat! Älskar att skapa i köket! Så jag kommer även att dela med mig av dem smarriga recepten som jag har provat och gillar extra mycket!

Hoppas ni får en trevlig kväll nu. -Puss-

  • Alla

Gillar

Kommentarer

Madde,

Oj 20 år, grattis! Förstår att det känns trist att inte kunna fira ordentligt. Min pojkvän fyllde 50 och det blev middag med närmsta familjen. Min ena son fyllde 20 och samma sak där. Vi har mycket att fira när allt blir som vanligt haha.

www.madelein.se
juliettestephen
juliettestephen,

Tack ☺️ Ja oj vad vi ska fira när det här är över 😜 Tror folk nog kommer att fira extra mycket för allt bara för att man kan. Det tänker jag i alla fall göra ☺️😜

nouw.com/juliettestephen