Rehab besök

Idag gick jag till Rehab till en sjukgymnast för första gången i mitt liv. Det är så här att jag i över 2 år nu har haft ganska ont i min högra höft. Området där jag har haft ont är ganska difust. Det gör typ ont i höften men inte på ett speciellt område utan mer som på en omkrets.

Jag är ju inte så gammal än att jag ska behöva ha problem med höften men eftersom både min pappa och ena av mina storasyrror har behövt operera höften på grund av artros så tog jag idag tjuren i hornet och var redo att få mitt domedags besked från sjukgymnasten. Har ju faktiskt vägt 63 kilo mer än jag gör idag och tränat jättehårt under hela min viktminskningstid. Bland annat gått med en 15 kilo tung viktväst i 2 timmar och 6 dagar per vecka så inte så konstigt att kroppen tagit lite stryk men vad gör man inte för att nå sina mål liksom.

Men jag gick därifrån lika confused som innan jag kom. Hon vet inte heller vad det är. Förmodligen ska hon skicka mig att få en röntgen för det hon tror är att det kanske är en inflammation i någon säck eller hinna som man har där inne men att en röntgen kan berätta bättre. Hur som helst ville hon att jag skulle göra strech övningar varje dag vilket är all good and fine men sen ville hon att jag inte skulle lyfta tungt på gymet när det gäller benen. Och då blev det genast mycket jobbigare!! Hon vill att jag ska lyfta lätt men med flera repetitioner och om jag tex går på någon klass som tex bodypump eller liknande och jag gör knäböj och utfall att jag inte ska ha någon vikt alls! Not så ok anymore!!

Mitt liv är över känns det som! Ska jag lyssna på henne eller inte?! Min man skällde på mig när jag sa att jag inte visste om jag tänkte lyda just den delen av ordern. Hmm få väl se om jag är så lydig som jag borde. Det här kommer inte att bli lätt. Tur att gymet är stängt ett par dagar under jul. Då får jag ju påtvingad vila 😉

Gillar

Kommentarer