Rätt sinnesinställning

Ja att ha rätt sinnesinställning det är A och O för mig när det gäller att nå mina mål.

Det är inte alltid så lätt när vågen inte gör som man säger och som man förtjänar men plötsligt så händer det och platån man vart fast på släpper. Varför? Jo för att man gav aldrig upp! Man hade rätt sinnesinställning! Jag ser inte ut som de fitness modeller som jag så hemskt gärna skulle vilja se ut som men det är den jag är på insidan och det är dit jag ska på utsdian också. Punkt slut!

Men det är inte så lätt att känna sig som en beast när det inte syns på insidan och det är just därför det gäller att tro på sig själv och att ha rätt sinnesinställing. Det är inte lätt att få det men det är något man måste öva på varje dag, lika hårt som man lyfter dem där tunga viketrna varje dag så måste man öva på att ha rätt sinnesinställning!

Idag känner jag mig extra pumpad också! 1 hekto kvar och den där förbaskade ringen jag pratade om förut är min! Dessutom hittade jag lite bra musik som pumpar upp mig rejält så nu ska jag ta och bege mig av till gymet och så ska jag minsann visa vikterna vart de ska stå!

Hade en liten konversation med min man via sms när han var på väg till gymet och han tyckte jag förtjänade att chilla lite eftersom jag vart så duktig och det här var mitt svar tillbaka som reflekterar min sinnesinställning idag:

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer