Questbars, Whey, Casein och annat

Äntligen kom mitt paket från MM Sports! Wohooooooooooooo
Mitt protein var slut hemma så jag köpte en påse Whey 100% Naturell och en påse Casein med jordgubbssmak. Ville ju också prova dem där efterfrågade Questbars som alla snackar om så jag beställde två sådana också, en Chocolate Chip Cookie Dough och en Chocolate Brownie.

Har precis käkat en halv Cookie Dough Questbar och den får faktiskt högt betyg! Mycket god! 4/5 där 5 är en väldigt syndigt god vanlig choklad bar full med socker så en 4 av 5 är väldans bra betyg! Ska prova Brownien sen och återkommer med betyg på den med.

Köpte även en Green Valley Ranch Caesar dressing och en Green Valley Ranch Maple Syrup. Jag gillar ju egentligen inte halvfabrikat och ligth produkter men ibland kan det vara bra att ha till hands någon gång då och då när kalorierna man planerat in inte riktigt räcker till hehe så vi provar och så får vi se. Återkommer med betyg även där.

Jag köpte även en liten mini påse med Body Science Dregerade mandlar med Chokladsmak. Så här står det på MM Sports sida om dem:
Nu kan du äta chokladdoppade nötter utan onödigt socker.
Body Science Chocolate Nuts innehåller polydextros, som är klassat som fiber, istället för socker. Polydextrosfibern kan inte tas upp av kroppen och bidrar till en ökad mättnadskänsla samt ett långsammare näringsupptag.
Body Science Chocolate Nuts innehåller endast en fjärdedel så många kolhydrater som traditionella dragerade nötter.
Body Science Chocolate Nuts är goda och nyttiga dragerade och rostade nötter med härlig smak av choklad. Till skillnad från traditionellt rostade nötter har nötterna i Body Science Chocolate Nuts rostats varsamt helt utan fett och salt. Nötterna har även dragerats i ett unikt proteinberikat överdrag med smak av choklad - som endast innehåller 0,5 % tillsatt socker.
Det gör att de innehåller dubbelt så mycket protein och endast en fjärdedel så många kolhydrater som traditionella dragerade nötter. Som extra bonus innehåller drageringen dessutom nyttiga fibrer - vilket kan ge ökad mättnadskänsla.

Det låter ju bra så jag tänkte att det kan ju vara värt ett prov så jag köpte även dem och än så länge har jag bara provat 1 men den var väldigt god den med : )

Nu ska jag komma på lite goda recept med dessa grejer jag köpt så håll utkik för spännande och goda protein drinkar och hälsosammare american pancakes : )

Smell ya later......

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 

Gillar

Kommentarer