Proteinrik och energi givande vegan lunch efter träningen

Efter träningen idag fick det bli denna galet goda lunch. En självklar favorit i repris bara för att den är så galet god och ger mig mer energi att hantera dagen med.

Vi har champinjoner, haricot verts, röd lök, vitlök, valnötter, chia frön, en touch agave honung, citron, chili, salt och peppar. Och ett par droppar olivolja 😋

-Först steker jag rödlöken och vitlöken tillsammans med champinjonerna som jag skurit i större bitar lite snabbt tills dem blir lagom mjuka och goa.

-Sen tillsätter jag fryst haricot verts och lite vatten och sätter på ett lock och låter dem koka i ca 5 min max.

-Sen lyfter jag på locket och låter resterande vatten få koka ur och sen tillsätter jag ett par droppar olivolja, citron, salt, peppar och chilli och låter det steka ihop någon minut.

-Sen tillsättter jag några valnötter jag brutit i små mini bitar och rikligt med chia frön och sist men inte minst ringlar jag över någon droppe agave honung, rör om och låter det steka ihop sig i ca 1 min till.

-Sen serverar jag det på en gång, nice and hot and full of nutritious deliciousness 😋😋😋 Bon apetit!
_________________________________________
#chiaseeds #chia #mushrooms #stringbeans #protein #veganprotein #plantbasedprotein #plantbased #veganfitness #workout #health #healthy #hälsa #vegan #walnuts #chili #weightloss #viktminskning #viktminskningsresa #weightlossjourney #strenghttraining #styrketräning #gym #motivation #inspiration #mytaste #delicious #energy #välmående

Gillar

Kommentarer