Protein pudding krig

 

Nu har jag laddat hela kylskåpet fullt med protein puddingar. Fick nämligen hem en protein pudding choklad från Bodystore härom dagen. La den i kylskåpet så att den skulle bli kall. Skulle träna på morgonen efter och när jag skulle packa ner min proteinpudding i gymväskam var den borta! Någon hade snott den från kylskåpet! Ungarna tänkte jag? Nä, då skulle jag ha sett bevisen efteråt. De är inte så smarta än så att de gömmer skräpet efter sig så mina misstankar riktades direkt till min man varpå han fick ett sms med många höjda ögonbryn i det. Jag fick tillbaka ett sms med svaret att vaddå?? Det är ju protein i en pudding med smak av choklad, vad ville du att jag skulle göra liksom??!!

Sedan dess har det pågått ett mindre protein puddings krig här hemma. Jag köper han snor, han köper jag snor o.s.v. Men det var ganska löjligt att hålla på så tyckte jag så nu köpte jag in ett mindre lager av protein pudding i både chokladsmak och karamell smak. Har inte smakat karamell än men jag ska ta och göra det också.

Dessa är de smaker som finns so far:

 
  • Endast 190 kalorier per förpackning
  • Hög proteinhalt (20 gr per förpackning)
  • Många som äter LCHF tycker denna är ok att äta
  • Sockerfri (den med caramel har endast 0.2 gr socker)
  • Laktosfri
  • Behöver inte förvaras i kylskåp om ej öppnad
Köp fler, spara mer! Just nu har Bodystore 10% rea om man köper 12 st. Gäller att passa på att spara alla kronor man kan!                
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer