Pre-workouten levererade

Jag hade inte sovit så bra i natt och så hade jag haft ganska mycket att göra innan dagens spinning klass så när jag väl kom fram till gymet så kände jag mig mer redo att gå och lägga mig och sova än att sätta mig på en spinningcykel och ge järnet. Ja jag var riktigt sömnig faktiskt men jag satte allt mitt förtroende till den magiska drycken i min hand, nämligen min pre-workout.

Första 10 minuterna på cykeln så kände jag bara att kom igen nu pre-workout! Do your magic!! Men inget hände.......och sen, wohooooo säger jag bara! Jag fick kraft utöver det naturliga. Jag kände mig oövervinnerlig! Jag kunde klara allt! Jag var extremt nära att faktiskt kliva av cykeln och bara dansa runt i gångarna i spinningsalen!! Alltså ni anar inte hur nära jag var!! ;) ;) Jag var precis som den här söta lilla killen på bilden:

Jag gillar att denna per-workout jag dricker inte känns av när den börjar avta. Det blir inget fall liksom. Man känner inte av det alls. Men vill ni däremot känna samma kick nästa gång ni tränar så är det denna supergoda pre workout med smak av hallon och lemonad som jag använde

Gillar

Kommentarer