Power Tuesday...

......Not so much! Idag 06.15 är det passet på gymet som jag gillar mest på hela veckan. Det är step och styrka. Man får både konditionsträning och styrketräning allt i ett! Normalt sett brukar detta pass vara ett riktig Power Tueasday pass för mig med mycket energi och mycket power men idag var det som om jag hade glömt något hemma.

Jag vet inte om det var hjärnan som var kvar hemma och sov eller om det var kroppen men det var en sån konstig känsla. Hjärna och kropp kunde inte riktigt "conecta". Under step delen av passet så kunde jag inte riktigt få till det. Det gick liksom inte in i huvudet! Normalt sett så brukar jag kunna hänga med jättebra, har ju kört det här passet ett tag nu med samma instruktör så man känner igen stegen och vad som ska komma och så men idag var det som om inget funkade.

Självaste step delen av passet var verkligen ingen Power Tuessay men där emot så på styrketräningsdelen så kändes det inte lika hemskt. Där var jag mer mig själv och det var ju tur det i alla fall! Jag gillar inte när man inte känner igen sig själv så där. Jag tror att en stor bidragande faktor till att jag kände mig så där är för att jag inte somnade för ens strax innan midnatt och så skulle jag upp 05.15! Jag har precis börjat ett nytt jobb där jag jobbar på dagen och en kväll i veckan istället för på nätterna och igår kväll hade jag intro på kvällen. Kom inte hem för ens 23.15 men innan jag hade fixat allt så var ju kl redan 23.45! Jag var något död när klockan ringde i morse!!

Nä, nu känner jag att det är dags för min post workout frulle och så ska jag ta en härlig dusch så att man vaknar till lite :)

Hoppas att ni alla får en bra dag idag!

  • Alla

Gillar

Kommentarer