Plötsligt händer det

Ja plötsligt händer det! Efter att jag i ca 3 veckor nu inte orkat lyfta mer än dryga 85 kilo i marklyft sedan jag kom tillbaka till träningen i slutet av oktober (efter min operation i augusti) så bara lassade jag på mer och mer vikter, för att jag kände att det jag orkade innan inte var tungt nog och helt plötsligt så hade jag laddat på 100 kg på stången igen!!

Första gången jag klarade 100 kg i marklyft var innan sommaren men eftersom jag opererade mig i augusti så fick jag ju inte träna på minst 2 månader och sen när jag väl började träna så var jag tvungen att ta det jätte försiktigt så att inga stygn skulle gå upp inne i kroppen. Jag har verkligen vart försiktig men nu i morse så bara kände jag att nä men det är inte tillräckligt tungt så vi kör ett par kilon till och ett par till och helt plötsligt var det 100 kg!!

Första gången jag klarade 100 kg så orkade jag bara göra det 1 gång men i morse gjorde jag det 4 gånger!!!! Och det efter att jag hade kört 8 reps á 5 set på 85 kilo så jag var redan jättetrött! Nu är mitt nästa stora mål 125 kilo!! När ska jag nå det målet tro??
Lite bilder från i morse:

betterbodies#crossfit #marklyft #personbästa #pb #vegancrossfit #vegancrossfitter #wod #gym #viktminskning #viktminskningsresa #gånerivikt #weightloss #weightlossjourney #styrketräning #weighttraining #vegan #byggamuskler #tyngre #betterbodies #icaniwill #minresaräknas #fit #fitness #hälsa #fitnessjpurney #nouwfit

Gillar

Kommentarer