Planera, planera, planera

"People don't plan to fail, they fail to plan"

- Och jag tänker inte vara en sådan person. Jag var det förr i tiden. Jag planerade i huvudet att jag skulle välja bra matval och jag skulle träna när jag sagt att jag skulle men sen så blev det ändrade planer, oftast inte ens på grund utav mig utan någon annan eller något annat ändrades och då föll min planering som ett kort hus i vinden. Varför? Jo, därför att jag inte hade planerat mer än i huvudet. Jag hade inte gjort något konkret.

Men nu är det annorlunda. Nu har jag full koll på min vardag, min mat, mitt tränings schema och allt därtill. Varför? Jo för att jag har planerat i förväg hur min dag ska se ut. Har jag sagt att jag ska träna, ja då är det det som gäller först! SEN är jag tillgänglig för världen att dra i mig till höger och vänster. När det gäller maten så är det inga problem där heller. Varför? Jo, för att jag planerat i förväg vad jag ska äta. Som idag lördag tex, Jag vet inte riktigt vart jag hamnar, Stockholm, Skärholmen, Heron City, Nacka, Sollentuna, fest ja you name it, jag kanske kommer dit. Men en sak som är säker så är det att vart jag än hamnar så har jag med mig min egen mat eller så vet jag i förväg vad jag ska äta så att jag i förväg kan planera in exakt hur det ska få plats i mina macros.

Varför?? Jo, för att jag tänker inte "fail to plan" "I plan to succeed" - jag har ett mål och inget ska stå i min väg för att nå dit - jag är tjejen som aldrig ger up - och jag bygger inget kort hus denna gång. Denna gång är det ett fast förankrat stenhus som gäller!

[caption id="attachment_63" align="aligncenter" width="980"]
Plan to succeed![/caption]
  • Alla

Gillar

Kommentarer