Pinsamma biverkningar

God måndag på er alla! Jag har varit lite off de senaste dagarna och det beror på att jag precis börjat min nya medicin för att bromsa min MS. De första dagarna gick allting bra men efter kanske 2-3 dagar blev jag så äckligt grymt trött! Jag tog mig till gymet nästan varje dag och jag gav mitt allt men efter det så existerade inte jag. (Tja man är ju mamma och fru så maten skulle ju lagas, ungarna hämtas, huset städas och ja ni vet hur det är)

Kommer ihåg en dag, tror det var i onsdags eller torsdags förra veckan. Jag satte mig i sängen med min lunch och skulle titta på tv. Jag var ju så trött så jag tänkte att ja men jag förtjänar en god lunch i sängen och kolla lite på tv och så. Jag somnade med mat i munnen!!!! Så trött var jag! Helt sjukt! Blev lite orolig att det här va mitt nya jag men tack vare några extra tidiga kvällar och ca 10 timmars sömn vilket jag aldrig annars brukar få så har jag repat mig. Känner mig ny och vaken idag vilket jag är väldigt tacksam för.

Men en sak återstår, en pinsam biverkning och det är att efter ca 2 timmar efter att jag tagit medicinen så blir jag alldeles illröd i ansiktet. Känns lite som om att det brinner under huden och det sticker lite. Det håller bara i ca 20 min men det är ju pinsamt när man är ute bland folk som inte känner en och här går jag runt som en illröd tomat som håller på att sprängas liksom haha. Doktorn sa att det ska gå över efter ca 2 veckor men vi får väl se! Hoppas hon har rätt i alla fall :)

Ungefär så här ser jag ut minus det svarta läppstiftet! Lite svårt att gömma sig när det händer liksom haha

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
  • Alla

Gillar

Kommentarer