Paniken smyger sig på

 

Ja, det kan man verkligen säga! Så här är det: För 2 veckor sedan beställde vi en resa till mitt kära Florida, där jag bodde i ca 6 år. Har inte tänkt på det för ens idag att "Crap det är ju snart det!"

På ett sätt känns det som en evighet dit men på ett sätt så känner jag paniken som växer inom mig när jag inser att jag ska klä av mig halvnäck långt innan det är dags att göra det här i Sverige. Vill ju hinna gå ner så mycket som möjligt tills dess och vara så fin som möjligt. Vet att jag inte kommer att vara helt färdig och det är ju ok men jag vill kunna handla så mycket snygga kläder som helst eftersom det är så mycket billigare där, jag vill att mina vänner och familj där nere ska se hur hårt jag kämpat och jag vill kunna känna mig ok när jag klär av mig på stranden.

Det betyder att jag därför måste vara extra noga med kosten och bränna en massa kalorier. Får helt enkelt lägga på ett kol och belöningen borde jag förhoppningsvis kunna casha ut när jag börjar klä av mig vintermunderingen och byta ut den mot bikinin och dra till stranden :)

[caption id="attachment_1254" align="aligncenter" width="980"]
Pass nr 2 på gymet idag! Dödstrött men hög på endorfiner!!! :)[/caption]   Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer