Överlevnad på hög nivå

 

Ja, jag var ju tvungen att gå och handla lite mat så här i den 22 timmen av 24 på min fasta. Nu är hungern ett väldigt stort faktum och hur kul är det då att försöka vara i en mataffär med bara mat runt omkring mig vart jag än tittar typ! NOT EASY! Jag var tvungen att ta mig en härlig cola zero mitt i affären innan jag betalat! Självklart betalade jag för den. Kassörskan ba: "var du törstig eller?" och jag med ett konstigt leende: "hm hehe snarare hungrig"! ;)

Men vad gör man inte! Nöden har ingen lag! Det är det här som kallas för överlevnadstaktik på hög nivå!!

Men jag måste faktiskt säga att denna fasta på 24 timmar inte alls vart så farlig som jag trodde. Dessutom känns min mage väldigt tom och platt. En riktigt skön känsla. Nog för att jag dömmer om att få äta igen men jag tänker inte vräka i mig någon onyttig mat utan jag tänker äta något nyttigt, det som stor på mitt kostschema för den här känslan som jag har i magen nu är bara så skön asså!! (alltså den känslan förutom hungern hehe) :D Inte känner jag mig det minsta svag heller. I like this! Hoppas det går lika bra nästa torsdag!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer