Ofrivillig rest day grrr

Ja just precis, det är vad jag har, en ofrivillig rest day! Och precis som rubriken återger: Grrrrrrrr, not happy!!!

I går tror jag att jag tog ut mig lite för mycket. Har ju gått pw 2 timmar med 15 kilos viktväst varje dag nu sedan i mitten på förra veckan och visst, det är tungt, kommer faktiskt inte ihåg att det var så här tungt att väga 15 kilo mer men så är det. Det kompenseras med att jag också tyvärr går lite långsammare (vilket jag trodde räckte) men jag tränade även styrketräning igår och ett sjukt jobbigt step pass plus att jag hade tusen ärenden att göra och tvättstugan i källaren så jag var tvungen att springa upp och ner för trapporna hela dagen.

När jag tänker efter så tror jag inte att jag satt ner en enda gång för ens kl 20 på kvällen och då satt jag inte, jag dog!!! Bokstavligen!!! Så det kanske inte är så konstigt att jag fick någon slags stukning eller nått i min högerfot. Har väldigt svårt att böja den. Kan stödja mig på den men inte böja den.

Det tog emot väldans mycket men i morse tog jag det exekutiva beslutet att ta mig en rest day. Jag kände att det är bättre att vila en dag förhoppningsvis än att behöva vila ofrivilligt i många dagar men det var ett tufft beslut och jag har inte kunnat sluta tänka på träning idag, precis exakt som på bilden här nere känner jag mig:

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer