Obsession

Just för tillfället är jag är heeeelt obsessed vid mina armmuskler!! Ja jag är helt besatt av att ha snygga armar! Jag har väl egentligen alltid varit små obsessed vid att ha snygga armmuskler. Ända sedan jag var typ 16 men även när jag var som störst och vägde som mest så var just armmusklerna en viktig sak för mig. Jag vet inte riktigt varför. Tror det har att göra med att jag har alltid haft en ganska bra grund styrka, ända sedan jag var ung har jag alltid orkat lyfta ganska tungt, betydligt tyngre än mina vänner i samma ålder med samma förutsättningar. Det är klart att man vill att det ska synas att man är stark och vart ser man det bäst och först, jo på armarna! Även när jag var som störst så har just armmusklerna vart viktiga för mig. Då var det viktigt för mig att mina armmuskler syntes därför att för mig har det vart någon slags grej att 'jo den där tjejen hon är stor men hon är också stark, hon tränar i alla fall, hon försöker i alla fall göra nått åt saken'. Säkert ingen som ens tänkte så men det har vart som en fix idé i mitt huvud i alla fall genom alla åren och genom alla storlekar.

Här på bilden, för ca 30 kilo sedan så passade jag på att kolla i spegeln om några muskler syntes än men som ni kan se på mitt ansiktstryck så hittade jag inga men på bilden nedan är jag långt från där jag vill vara men bra så mycket närmare mina mål i alla fall och med min nya besatthet så är jag snart i mål

Nu när jag har gått ner ca 60 kilo totalt så börjar mina armar äntligen likna det jag hade runt 20 års åldern. Då syntes mina armmuskler bra och sakta men säkert så börjar jag komma tillbaka dit. Jag börjar se muskler som jag trodde jag hade sagt hej då till för alltid och muskler jag inte ens hade då runt 20 års åldern när jag var som mest tränad. Det jag anar i mina armar får mig att le intensivt från hjärtat. Äntligen börjar jag komma dit där jag har velat vara i sååå många år. Jag ser ljuset i tunneln och det ljuset skiner på mig så starkt, som den första vårsolen efter vintern. Jag ser på riktigt att riktigt snart så har jag de där armarna som jag altid drömt om! Därför är mina armar min senaste obsession!!

Tills för alldeles för någon dag sedan bara så obsessade jag över att mina innerlår inte var tillräckligt fasta och att min mage tar så lång tid på sig att försvinna. Det är det sista fettet som inte vill ge sig, mage och höfter och innerlår. Det är där jag går ner sist och efter att ha gått ner ca 60 kilo ja då vill man inte se något mer fett där, nu räcker det och det fettet har drivit mig till vansinne ibland, eller ganska ofta men som sagt så har jag nu bytt obsession, från mage och innerlår till armar. Det är mycket mera roligt att fokusera på något positivt som armmuskler som faktiskt börjar synas. Kanske på stranden i år kommer de se en tjej som har kilon kvar att gå ner men så tittar de upp på mina grymma armmuskler och så ser de att men den där tjejen hon tränar stenhårt och försöker göra något åt det i alla fall. Vet inte varför det är viktigt för mig. Man vill väl bli omtyckt, man vill ju se bra ut och få bekräftelse för det. Även om jag aldrig kommer att se perfekt ut så vill jag kunna var grymt nöjd med mig själv och mina insatser så därför väljer jag att fokusera på något positivt. Inte hur mycket fett som är kvar på mina innerlår och mage utan hur nära jag är att nå mina armmuskel mål istället.

Med ett fokus i blicken så obsessar jag vidare mot mina mål

  • Alla

Gillar

Kommentarer