Nyttig frukost efter träningen

Jag ville ha en nyttig frukost efter träningen så detta blev resultatet

Ja det är väl så man säger va: "Frukost har guld i mun"? Äsh, vad vet jag, det funkar för mig i alla fall :) Den här frukosten var som guld i min mun. Detta är dagens andra frukost. En nyttig frukost efter träningen. En äggröra med kassler, röd lök, mangold och timjan. Och till efterätt några jordgubbs skivor och vindruvs skivor Mums!

Innan frukost nr 2 hände detta:

Var uppe innan tuppen i morse, kl 05.00 ringde alarmet. Det var precis efter att jag hade vänt mig i sängen och tänkt tanken: "åh vad skönt det är att sova"! Japp, då var det roliga eller "sköna" slut. Som vanligt så sov jag ganska dåligt, en dålig vana jag har endast de nätter då jag ska upp kl 05 för att träna. Alla andra nätter sover jag som en bebis, hmmm konstigt. Jag kände att idag behövdes det blandas till en extra stark dos av den goda pre-workouten med hallon och lemonad smak.

De första 15 minuterna av step och styrka klassen kände jag mig riktigt pigg och stark men sen efter ett par väääääldigt jobbiga styrkeövningar så kände jag bara att 'ok nu håller jag på att dö här'. Trodde att effekten från min per-workout hade tagit slut. Då plötsligt kom jag in i någon slags andra andning och då flöt det på igen. Tur att det finns det där med andra andningen (eller pre-workout? ;) ) för annars hade jag legat kvar på gym golvet fortfarande helt död ;)

På schemat idag står det lackering av ett odlingsbord som jag byggt själv, sätta frön till mina grönsaksodlingar, spackling och slipning av vägg och sen ska jag försöka vila mig för i natt ska jag jobba bläää. Håll utkik lite senare idag efter ett gott recept med bakad sötpotatis!

Gillar

Kommentarer