Nytt träningsupplägg

   

Ja jag har fått ett nytt träningsupplägg. Egentligen ska jag börja med det nästa vecka men jag ville försöka smygstarta idag med ett par övningar i alla fall. Har även fått ett nytt kostschema och just idag på onsdagar och alla kommande onsdagar de nästkommande 8 veckorna så ska jag äta dubbla kolhydrater till 3 utav dagens mål. Det är ju jääääätttttemycket kolisar jämfört med vad jag är van vid så jag kommer väl svälla upp rejält tills i morgon hehe.

Därför tänkte jag att det skulle vara bra att börja smygstarta redan idag med träningen också. Ska ta lite lättare vikter än vad jag är van vid. Dels för att nu har jag ju inte fått träna styrketräning på ca 3 veckor på grund av operationen och dels så ska jag egentligen vila en vecka till för att vara säker på att allt läkt som det ska, även på insidan. Men jag ska i alla fall börja lite försiktigt. Är alltid lika nervöst första gångerna innan man ska träna styrketräning igen, fast jag gjort det regelbundet innan. Vet inte varför, är nån grej i huvudet som jag har bara hehe ;)

[caption id="attachment_1251" align="aligncenter" width="709"]
Med en toaselfie innan blir det säkert jättebra träning!![/caption]   Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer