Nytt Jobb

Ja, jag har fått ett nytt jobb!! Inget glamoröst men tiderna och lönen är superbra! Bästa jag någonsin haft. Jag är personlig assistent till en kvinna som är nästan helt förlamad. Idag är faktiskt min första dag. Jag börjar kl 12 och slutar 17. Softish!

Innan har jag arbetat på ett äldreboende på natten, som timmis. Jag har alltid varit en nattmänniska och har kunnat jobba natt utan problem men under de senaste halvåret så har jag blivit så trött på att jobba natt. Jag vill sova i min egen säng på nätterna! Dessutom får jag aldrig sova ut på dagarna för hur bra jag än planerar att få sova i minst 7 timmar så är det alltid något eller någon som väcker mig, någon som ringer på dörren eller min ena son som ringer från skolan och undrar var jag är för han har glömt bort att han har fritids etc. Jag känner att jag aldrig får sova tillräckligt utan jag går alltid runt trött. Trött, trött, trött, det har vart jag!

Men nu är det slut med det! Eftersom det är så bra betalt, (dessutom är det fast!) och jag endast kommer att arbeta 2 dagar varannan vecka och 3 dagar de andra veckorna så får jag ihop nästan samma lön som jag fick på mitt nattjobb! Jag kommer endast att ta någon enstaka natt här och där för att dryga ut kassan lite. Orkar jag inte jobba natt någon vecka, nä då gör jag inte det och orkar jag så gör jag det. Så för mig innebär detta nya arbete mer kvalitativ sömn, fler timmar jag faktiskt sover och jag får sova i min säng varje natt och så kan jag ändå jobba minimalt och det betyder att jag har mer tid över till att fokusera på min träning och allt det där andra som är mycket mer viktigare i livet. Dessutom är det helt ok att ha på sig mjukisar på jobbet!!

It's a win-win situation my friends and I'm happy! :)

  • Alla

Gillar

Kommentarer