Nyheter: Ta kontroll över din vikt paket

Nyheter: Ta kontroll över din vikt paket

Det har kommit nya spännande grejer till Isikost. Det är ett kosttillskott som är designat att hjälpa dig som vill gå ner i vikt att få kontroll. Precis som den här serien heter. Kontroll-serien är utvecklad och tillverkad i Sverige med full spårbarhet. En säker och effektiv produkt för din hälsa. Vad som är så bra med just det här paketet är att det är unikt anpassat efter dygnets 24 timmar. Man tar två kapslar till frukost, två till lunch och två till middag för en enkel kontroll över hela dagen som hjäper till att minska lusten till osunda måltider. Varje förpackning innehåller en månadsförbrukning. Så här fungerar upplägget:

– Till Frukost - hjälper till att ge en uppiggande effekt på morgonen och rätt förutsättningar för dagen

– Till Lunch är anpassad för dagens påfrestningar – ger ökad energi och ett minskar sötsug

– Till Middag verkar avslappnande och minskar stress med fortsatt förbränning

Enkelt och smidigt, precis som det ska vara och som är Isikost moto: "Världens enklaste hälsa". Självklart är det framtagit med de bästa råvarorna och på bästa sätt och dessutom närproducerat i Stockholm.

Att tänka på är att denna serie självklart inte är en "quick fix" utan vikten ligger fortfarande på en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Denna serie är ett hjälpmedel till att nå dina mål. Läs mer på Isikosts hemsida för mer info om produkten

Använd rabattkod - JULIETTE10 - så får du 10% rabatt när du beställer. Självklart är det fraktfritt!!

Gillar

Kommentarer