Nya träningskläder

Idag var det premiär träning i ett utav mina nya träningsbyxor. I helgen var jag och shoppade lite och det blev tre st träningsbyxor från Stadium i olika modeller. De hade ju 25% rabatt för medlemmar så jag passade på att slå på stort! Dessa är de byxor jag köpte:

[caption id="attachment_379" align="aligncenter" width="980"]
Detta är två utav dem...[/caption]

Detta är två av byxorna. De till vänster på bilden är lite kortare, lite mer baggy och de tänkte jag passar perfekt till klasser som tex step eller aerobic, lite mer dans inspirerade klasser, lite layed back så där. De till höger är Suuuuper sköna när man går powerwalks tex. Svetten fastnar inte ens på dem. Jag blev hur svettig som helst på min sista powerwalk men byxorna var hur torra som helst. Dessutom håller de en "kall", inte som med bomulls mjukisar som blir kalla och blöta där man svettas. Dessa håller sig helt torra och de är supersköna att ha på också. Så här såg de på ut och på bilden ser man också mina underbar skor som också är perfekta för powerwalks, Adidas Energy Boost 2:

[caption id="attachment_380" align="aligncenter" width="980"]
Perfekta för tex powerwalks[/caption]

Och sist men inte minst, mina nya favorit träningsbyxor som är såååååå sköna och snygga:

[caption id="attachment_381" align="aligncenter" width="980"]
Nya favvossarna!![/caption]

Åååååhhh vad jag älskar att shoppa!!! Ny behöver jag bara några nya toppar och några nya tränings skor så blir jag riktigt nöjd : )

 

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

Gillar

Kommentarer