Nya sneakers och tröja

Jag är så otroligt glad för mina senaste dojjer. Jag ville ha ett par skor/sneakers som jag kunde ha likväl till vardags som till jobbet men även till gymet. Något som var varmsulad men inte värsta vinterkängan utan så där lagom street fast varm nu när vädret börjar bli kallare.

Jag hittade dessa på Ellos och jag tyckte de var supersnygga! Beställde dem på bums och de har vart sköna att använda från dag ett! Har inte behövt "gå in dem" och inga skavsår första veckan utan en bra fit på en gång! Dessutom är de varma så att jag slipper frysa ihjäl om fötterna när det börjar bli riktigt kallt. Innersulan är i syntetpäls och utsidan i filt. Passar super under det kalla halvåret om man inte alltid vill ha på sig en stor jättekänga utan vara lite mer så där street!! Är sååå nöjda med dem!

Jag beställde även hem en grå tröja som matchade skorna och som också är varm och superskön! Kommer att bli en favorit i vinter tror jag!

Gör som jag, köp dem med en rabattkod!

Såg att denna vecka har Ellos dessutom ett superbra erbjudande, 25% på tröjor och byxor, inklusiva alla varumärken! Använd erbjudandekod: 325416

Giltig till och med 2015-10-25

   
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer