Nya favvo lunchen - vegan förstås 😜 (vegan mini burrito)

Innehåller affiliate-länkar

Oh my oh my 😋😍 I think I’m in love!! Idag var jag sugen att prova Hälsans Kök pulled beans. Köpte några mini tortillas som jag tänkte göra någon slags mini burrito av. Visste inte riktigt vad jag skulle ha i men när jag började gräva i kylskåpet så hittade jag lite olika grejer som verkade goda tillsammans. Gick mest på vilka färger som skulle passa bra i hop så jag hittade en rödkål och en morot och så hade jag lite tropical salsa från Santa Maria kvar i kylskåpet sedan vi åt tacos sist. Jag hade även en tomat och en avokado kvar.

Jag stekte upp ”the pulled beans” och så la jag salsan som grund i min mini burrito som jag hade värmt upp. Jag hade redan finskurit rödkålen och rivit moroten och fin hackat halva tomaten och delat avokadon så det var bara att bygga min delikata mini burrito 😊

Hade en känsla av att den skulle smaka riktigt gott men woooow vad överraskad jag blev!! Det var ju suuuuper god!!! Det här är min nya favorit lunch!! Alla dagar 😜 Snabbt gick det att slänga ihop allt också. 5 min typ. Ok max 7 min!

Jag blev så överraskad vad gott pulled beans kunde vara. Smakar nästan som kött faktiskt! Dessutom har den ganska mycket protein i sig också!! Extra plus i kanten!

I morgon ska jag prova en mini burrito med pulled beans med stekt lök och paprika och guacamole!#vegan #veganmat #veganrecept #vego #nyttigveganmat #hälsanskök #pulledbeans #hälsa #hälsosamt #nyttigt #poweredbyplants #plantpower #vegantacos #veganburrito #recept #mytaste #munch #veganlunch #protein #veganprotein #plantbasedprotein #växtbaserat #växtbaseratprotein

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Mmm va gott! Älskar minitacos då man kan äta så många med så olika tillbehör xx
nouw.com/lifeofkile
juliettestephen
juliettestephen,
Ja eller hur!! 😜😜 Ska prova en ny variant i morgon 😋😋
nouw.com/juliettestephen