Ny vecka, nya möjligheter och en ny klyscha


Ny vecka, nya möjligheter och en ny klyscha
Idag är det måndag, och det ny vecka, nya möjligheter och en ny klyscha. Var i all sin dar menar jag med det här? Jo, idag till exempel tog jag mig till gymet till ett extremt jobbigt Challenge pass fast jag hellre hade lust att stanna hemma just på grund av att jag repeterade orden "ny vecka, nya möjligheter" för mig själv hela tiden.

Skälet till varför jag säger att det är en klyscha är för att ofta så får man höra att just det här uttrycket "en ny vecka och nya möjligheter" är inget annat än en stor fet klyscha. (oftast sagt på ett litet ned klankande sätt, oftast av folk som inte tar sig till gymet så ofta) Och ja, vet du vad, de kanske har rätt! Det är en stor fet klyscha. Men, so what om det är en stor fet klyscha då? Om det är en klyscha som funkar, so be it liksom! Jag är inte rädd för klyschor!
Klyscha = Rutin
Ett annat sätt att se på klyschor är att tänka att det kanske ju faktiskt egentligen bara är som en rutin. Om det hjälper mig att säga eller tänka "ny vecka, nya möjligheter" för mig själv varje måndag ja men då funkar det ju! Om det får mig att orka gå till gymmet eller pusha lite extra hårt ja men då funkar det ju! Klyscha eller ej, vad spelar det för roll?! Funkar det så funkar det! Om man hittar något som får träningen och vardagen att funka och ens egna ursäkter att hålla sig borta, ja men vad härligt då! Håll om det hårt! Som mina ungar säger: "YOLO", våga vara klyschig då!

Så ny vecka, nya möjligheter, en ny klyscha? Javisst klyschan du väl du är så välkommen så! ;)

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer