Nu kör vi!

 

Ja, nu kör vi gott folk, nu kör vi!

Vare sig man äskade eller hatade 2016 så finns det alltid något vi kan lära oss från det bågna året. Det kan vara precis vad som helst, allt mellan himmel och jord. Man kanske har lärt sig något om sig själv, om någon annan, hur man ska förhålla sig till vissa situationer eller till vissa människor, man kanske har lärt sig att växa sig starkare ur tråkigheter, man kanske har lärt känna sig själv eller någon annan bättre, vad man ska undvika och vad man ska omfamna, ja listan kan göras oändlig!

Personligen har jag gått igenom en del roliga saker och en del jobbiga saker men hur som helst så tänker jag välja att lära mig något från det. Jag vill inte se tillbaka på något som tråkigt utan jag väljer hellre att se tillbaka på det som "vad kan jag lära mig" av den situationen och så försöker jag skapa någon slags frid inom mig istället för att älta det mindre roliga. Jag måste också få säga att jag gick igenom något 2015/2016 som jag var mycket emot att behöva gå igenom, mer detaljer kommer i ett annat inlägg, men nu när jag har fått lägga lite distans till det så istället för att känna som om jag var tvungen att ge upp så känner jag istället enorm tacksamhet att jag fick den chansen. Men mer om det senare, jag lovar! Hur som helst så är det ju faktiskt som det står på bilden:
2016: Tack för det fick lära oss
2017: Nu kör vi!

Japp, gott folk, nu kör vi! Vet att stranden och varma sköna dagar verkar vara vääääldigt långt borta men tro mig, dem dagarna kommer att komma snabbare än man anar och då vill man känna att man känner sig bättre med sin kropp än förra året, även om man inte har dröm kroppen än. Även om man inte kämpar för att gå ner i vikt och skulptera en kropp så är det ändå många som fokuserar på att förbättra det som dem äter, de vill äta mera hälsosamt, mera ren mat, mindre animaliskt protein och mer grönsaker och närodlat.

Vad era mål än är så önskar jag er lycka till! Nu kör vi! Klart att vi ska nå våra mål eller åtminstone våra delmål 2017. Och bara en sak till, inga nyårslöften please. Det här måste hålla i sig! Råkade du lägga ett nyårslöfte vid 12 slaget så är det ok, det betyder inte att det behöver fallera. Det betyder bara att ditt nästa mål är att bevisa att det inte var ett nyårslöfte. YOU GOT THIS! Nu kör vi gott folk! LET'S DO THIS!!

Gillar

Kommentarer