Not so powerful Tuesday

Så igår hade jag en riktig Power Monday där jag lyckades bränna 1700 kalorier i ren aktivitet men idag har det varit en Not so powerful Tuesday för mig!! Det började faktiskt redan i natt. Vid 22 tiden i går måndag så var jag ju så sjukt trött. Hade typ inte suttit på hela dagen bara för att jag hade haft så sjukt mycket att göra. 2 träningar och en massa hårt trädgårdsarbete, tvätt och storstädning. Men även om jag höll på att stupa i säng så kunde jag ända inte somna. Allt var obekvämt och oskönt och jag vred och vände mig i sängen 7000 varv! Lite stressigt var det också att jag aldrig somnade eftersom jag skulle upp i morse kl 05 för att träna. Den här sömnlösheten händer mig alltid by the way de nätter jag ska upp tidigt och träna! Det är någon psykiskt! Bara för att jag MÅSTE sova så går det inte! Spelar ingen roll hur trött jag är.

Sista gången jag kollade på kl var hon 00.15 och då valde jag att ta en liten insomningstablett som jag fått av mamma för sådana här tillfällen. Det tog väl ca 30-45 min innan jag somnade. När kl ringde 05.00 var jag sjukt trött. Men jag är ingen quitter, till gymet skulle jag även fast idag var det faktiskt en inre röst som viskade till mig att jag borde stanna hemma bara denna gång. Men jag är så van att inte lyssna på ursäkter så tyvärr är det väldigt lätt för mig att också inte lyssna på den där inre visare rösten som säger att jag faktiskt måste ta och slow down lite

Innan jag åkte tog jag mig en extra stor dos pwo för det behövdes liksom idag. Men det var som om den aldrig kickade in. Tog en selfie på toan innan passet för att försöka uppmuntra mig själv att jag är ju här för att förbättra mig själv. Jag ler men det tog all min energi att bara le. Passet började med tung styrketräning varvat med tabata pulshöjare. Mycket burpees bland marklyften och axelpresserna med andra ord. Normalt så brukar jag älska det här! Jag älskar att lyfta. Men inte idag! Det var något som tog emot.

Med tummen i munnen och en snuttefilt

Jag liksom kände mig som sjuk fast jag inte var sjuk. Kunde inte hitta nått fel på mig. Allt jag ville var bara att lägga mig i ett hörn i gymet med tummen i munnen och en snuttefilt och tycka synd om mig själv. Efter ca 30 min var det dags för step. Sedan ett år tillbaka ungefär så har jag haft brädan på näst högsta och hur trött jag än har varit så har jag inte gått tillbaka till lägsta. Det har liksom vart min grej. Vägrar gå tillbaka! Tills idag. Jag kunde inte förmå mig att ha brädan på något annat än lägsta. Det är INTE ok för mig! Nu var psyket ännu mer nedbrutet. Hur kunde jag sänka brädan liksom! Ush! När jag steppande på lägsta så tänkte jag ändå att det här är ju för lätt. Även fast jag egentligen inte orkade så var det ändå för lätt på något konstigt sätt. Eftersom min energi vägrade att komma till mig så tänker jag att om jag ändå ska dö här på gymet så kan jag lika gärna dö på topp så efter hava klassen höjde jag brädan till näst högst igen

Not so powerful Tuesday

Jag överlevde men min energi ja den tog tydligen slut igår! På något oförklarligt sätt har jag även lyckats nå alla mina mål med råge idag också. Tycker mest jag legat i sängen. När jag kom hem från gymet så var jag exceptionellt död nämligen. Har kännt mig sjuk hela dagen fast jag kan inte säga vad det är. Jag har inte feber, jag har inte ont nånstans, jag mår bra fast jag är sjuk. Det enda är att jag mår illa, fast inte illa nog för att spy. Och NEJ jag är INTE gravid!! Min äldsta son kom hem tidigare från skolan idag också för han mådde lika dåligt som mig och var också illamående. Även fast jag mest legat i sängen idag, förutom träning kl 06.15, trädgårdsarbete, vika tvätten, dammsugit och lagat mat så har jag faktiskt legat hela dagen. Varje minut som jag fått tillfälle att ligga ner har jag gjort det. Har inte orkat nått annat. Men min dag slutar tyvärr inte än. Nu är jag på jobbet!! Får inte lägga mig för ens kl 08 i morgon bitti!! Yippie Yay! Hoppas min onsdag blir bättre!

Gillar

Kommentarer