No nonsense

Jag har haft en sån där jobbig ret hosta där man hostar för att man är torr i halsen men inga halstabletter hjälper och ingen mängd vatten fixar det heller. Men det värsta är att jag hostar nästan bara på natten!! Jag vaknar helt plötsligt och får värsta host attackerna när jag sover som djupast! Det är såååååå irriterande.

I natt hade jag en hosta som varade i en hel timma!!!! Och i natt var det extremt viktigt att jag fick bra mängd och bra kvalité på sömnen eftersom jag skulle upp kl 05 för att träna step och styrka! Men nä, i en hel timma mellan 01-02 höll jag på att hosta ihjäl mig. Varje gång jag somnade till så började hostan igen. Inget hjälpte! Man kan säga att jag var rätt så död när klockan ringde 05.00!!

Var tvungen att sätta på mig mina ”no nonsense” strumpor för att intala mina demoner som försökte få mig att somna om igen att jag inte lyssnar på sån nonsens! Dessutom glömde jag min preworkout hemma 😩 Sån tur var fanns det 1 kvar i maskinen på gymet som jag kunde köpa! Annars vet jag inte hur jag hade klarat av träningen! Men nu efteråt så är det ju underbart skönt att ha träningen avklarad redan!

Hörni, ha en bra dag allihopa!!#träna #träningsmotivation #tränahårt #träning #gym #fitness #fitnessmotivation #fitnessblogg #styrketräning #styrka #muskler #byggamuskler #viktminskning #viktnedgång #viktminskningsresa #fettförbränning #gånerivikt #konditionsträning #cardio #tränamedms #ms #multiplescleros #actic #sömn #hosta #rethosta

Gillar

Kommentarer