No excuses

Det har vart en fullspäckad vecka med mycket jobb och mycket extra kring vardagen eftersom vi haft gäster på besök från USA. I torsdags kom det dessutom 2 killar till från USA och hälsade på så jag har haft fullt upp mellan jobb och träning att passa upp på alla mina gäster men nu i morse åkte dem allihopa och nu åter går vi tillbaka till en mer beräknelig vardag med jobb och allt som hör där till.

Idag står det spinning på schemat och jag kände att jag hade väldigt starka ursäkter till varför jag skulle stanna hemma och sova istället för att träna idag. Ni förstår, det blev många sena nätter när mina USA gäster var här och sen ska jag dessutom jobba 2 nätter i rad i dag och i morgon. Ungarna är i skolan, det är tyst och skönt här hemma och sängen i mitt mörka, svala sovrum skriiiiker mitt namn så högt den bara kan. Dessutom stackars mig så måste jag träna själv idag! Alla mina gym homies jobbar eller har anat för sig hör och häpna! Så det är ganska synd om mig!!

Fast, nä inte ens jag själv går på dem där ursäkterna, nog för att jag fortfarande hör sängen skrika mitt namn men nä jag har lärt mig att lägga dövörat till sånna ursäkter för länge sedan!! Nog för att jag faktiskt är trött men jag får försöka vila när jag kommer hem istället. Och det här med att träna ensam, ja det är jättetråkigt men i många år var det precis det jag gjorde jämt, jag hade ingen gym kompis. Nu har jag blivit för bortskämd med att ha flera gym kompisar så när ingen av dem kan träna då känns det jättesynd om mig helt plötsligt men nä nä, så lätt ger jag inte upp. Jag är ju på gymet för min skull och inte för att hänga med polare så nope den ursäkten höll inte heller tyvärr. Nu återstår det bara att jag skyndar mig och byter om och tar mig en extra stark pre-workout hut så har jag snart all ork i världen och lite till att kill it på gymet. Jag ska köra ben och spinning idag! Wihaaa

Ps. Glöm inte att ni får 10% rabatt på hela sortimentet hos isikost.se med min rabattkod: JULIETTE10 Bra va!!

Gillar

Kommentarer