New York

I måndags kväll fick vi reda på att min mans farbror i New York hade dött. Han förlorade sin kamp mot cancern som hade tagit över hans liv. För 2 år sedan fick han beskedet att han hade ändtarms cancer. Då var det redan försent. Han full av cancer och läkarna sa att han bara hade max 2 månader kvar att leva! Han gick hem och ändrade sin kost totalt. Han började äta vegan kost och juica grönsaker. Genom att ändra kosten totalt kunde han köpa sig själv 2 år till med sin familj men i måndags förlorade han den fighten.

Det var en självklarhet för oss att vi skulle åka dit och ”pay our respects” som man säger på engelska till familjen så vi satte oss direkt för att boka biljetter till NY så vi åker faktiskt redan i morgon!

Även om vi åker under tråkiga omständigheter så ser både jag och min man fram emot att äntligen få åka tillbaka till New York. Staden vi träffades i. Staden vi blev kära i. Staden som förändrade våra liv helt totalt. Vi kommer därför att insupa så mycket vi bara kan innan det är dags att åka tillbaka igen

#newyork #resa #weekend #weekendgetaway #långhelg #weekendresa #ny

  • Alla

Gillar

Kommentarer

Carolin,

Beklagar! Hoppas ni får en trevlig resa trots omständigheterna. Kram 💜

carrosmat.wordpress.com